Rólunk

Felújítás után
Felújítás után

A vezető felülvizsgáló

A szakmában eltöltött 34 év.

A felülvizsgálatokat már 20 évesen végeztem, mint mérőember. Az ÉV univerzál csúcs minőségű műszer mellett az ÉVAUT és a Ganzuniv , tekerő XS szigetelés vizsgáló, a feszültség többszöröző kondenzátorok világában nöttem fel. A digitális multiméterek, mérőműszerek és ÉV célműszerek használunk ma.

Jegyzőkönyvet készítettünk indigóval,  mechanikus majd villamos irógéppel, a Commodore C16 majd C64 korszakát követően jöttek az IBM számítógépek..
 
Gép diagnosztika korszakokon átnyuló fejlődését is meg éltem. Vigyázva tettük puha szivacsba az első digitális rezgés és elmozdulás mérőt, Manapság ez is szinte filléres dolog.


A múlt e kis fel elevenítésével szeretném biztosítani Önöket , a rám bizott feladatot a megrendelőnek végzem el, Elsősorban a megrendelő érdekeinek figyelembe vételével végezem munkámat. A előforduló hibák, hiányosságok kiküszöbölése nem lehet öncélú az üzem, a vállakozás , azaz a megrendelő céljait kell, és szükségszerűen kötelező szolgálnia.


Munkámmal a Megrendelőink érdekeit akarom szolgálni! 

Szerkezet építők

Fiatal  szerkezet építő  csapat,  ipari kábeltálca és kábellétra telepítésébben harom éves gyakorlttal. 
Kábelek, kábelszerü vezetékek lefektetesében, közmücsővek lefektetésében jártasak.

A kábelek berúdalóval,  kábelbehúzóval és csőrlőkkel való telepítésében jártasak.

Elosztó és mérőhely telepítésben ót éves gyakorlattal rendelkeznek.

Kommunális és lakóépületek  alaphálózatának szerelését villákban, kádár kockákban, panellakásokban végezték. A villágítási és installációs szerelvényezéseket is elvégzik.

Tanulók

Villanyszerelő és felülvizsgáló tanulókat is foglalkoztattunk. A tanulok az MSZ 1585 szerinti kategória vizsgáját a cégúnk szervezi, munkavédelmi és szakmai vizsgájukat öt évente ismétlő jelleggel végezzük. Vizsga megszerzését (okj, iskola rendszerü, hatósági vizsga) követően is gyakorlati helyként megbízási szerződéssel foglalkoztatjuk.

Checkman Kft
Minden jog fenntartva 2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!